Uvjeti poslovanja

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala putem ove Internet trgovine. Sve cijene sadrže PDV i izražene su u kunama. Postupak, te uvjeti poslovanja (kupnje i prodaje) robe putem internet trgovine definirani su kroz slijedeće parametre: registracija kupca, narudžba, plaćanje, povrat i reklamacija. Isporučitelj robe je ZRĆE TOURS  D.O.O. (u nastavku teksta ZRĆE TOURS). Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod i popuni tražene podatke prilikom registracije. ZRĆE TOURS putem Internet trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe prikazane na internet stranicama. Fotografije prikazane na interent stranicama su samo ilustrativne prirode. Fotografije, tekstovi, te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti ZRĆE TOURS. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete. ZRĆE TOURS zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta, te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.

  1. O prodajnom mjestu

ZRĆE TOURS d.o.o.
Damira Tomljanovića Gavrana 7, Zagreb
Djelatnost: 7911, Djelatnosti putničkih agencija
OIB:18983039338
MB:04929691

  1. O proizvodima i/ili uslugama

Artikli koji se nalaze na web shopu su ulaznice za festival, smještajne jedinice i paketi koji objedinjuju ta dva artikla.

  1. Uvjeti prodaje

(uključujući plaćanje, dostavu, reklamacije)

Zrće tours d.o.o. je organizator događaja na plaži Zrće, pod nazivom 100% GANG. Ulaznice se mogu kupiti putem internet trgovine. Potvrda o kupljenoj ulaznici ili smještaju dolazi na mail koji je upisan pri prijavi. Sve internet narudžbe ulaznica su obavezujuće i uz obvezu plaćanja te ne mogu biti otkazane ili izmijenjene. Za naručivanje preko interneta pratite sljedeće korake: korak 1 – biranje događanja i ulaznica prema cjenovnoj kategoriji; korak 2 – biranje načina dostave; korak 3 – biranje načina plaćanja i upisivanje osobnih podataka; korak 4 – pregled svih podataka, zadnja kontrola, prihvaćanje općih uvjeta te prosljeđivanje narudžbe; korak 5 – potvrda narudžbe od strane Zrće tours d.o.o.

Uvođenjem zakona o fiskalizaciji, ulaznica više nema vrijednost računa već se izdaje račun uz kupljenu ulaznicu i kojeg je potrebno sačuvati do dana održavanja događaja.

PODIZANJE ULAZNICA NA BLAGAJNI

Ako su ulaznice plaćene na vrijeme, iste se mogu podići na dan događanja na blagajni, ukoliko postoji ta mogućnost (sat i pol prije početka događaja, a najkasnije pola sata nakon početka događaja)

Ukoliko se događaj odgodi ili otkaže, nije moguće vratiti ulaznicu i ostvariti povrat sredstava bez predočenja računa.

Reklamacije uvažavamo putem mail adrese info@100postogang.org

  1. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  1. Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih
upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke.
koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste
isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu
pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka. Hvala što koristite CorvusPay!

  1. Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se vršiti u hrvatskoj valuti (Kuna). Za kupce iz inozemstva prilikom terećenja vaše kreditne kartice, iznos u kunama prikazan na Internet trgovini će se konvertirati u vašu lokalnu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičnih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj Internet trgovini.

  1. Logotipi prihvata kartica

Maestro, MasterCard, Visa, Amex

Kartice_web_shop_100_posto_gang_festival

  1. Logotipi kartičnih sigurnosnih programa